Ympäristöystävällistä kalankasvatusta

Vastuullista kalanviljelyä

Mannerlohi Oy arvostaa kalan ja ympäristön hyvinvointia. Siksi meillä toiminta perustuu ympäristöystävälliseen kalankasvatukseen ja mahdollisimman pieneen vesistönkuormitukseen.

Käytössämme ovat ajanmukaiset tuotannonohjausjärjestelmät, jotka mahdollistavat tehokkaat mutta samalla ekologiset toimintatavat. Otamme ympäristön huomioon kaikissa kalankasvatuksen vaiheissa. Noudatamme eläinsuojelu- ja ympäristönsuojelumääräyksiä, asetusta viljeltävien kalojen suojelusta sekä työsuojelumääräyksiä. Emme kuitenkaan mene siitä läpi, mistä verkko on isosilmäisin, vaan olemme asettaneet määräyksiäkin korkeammat laatutavoitteet ja kriteerit toiminnallemme.

Tuoretta ja terveellistä kalaa

Tavoitteemme on tarjota kuluttajille terveellistä ja korkealaatuista ravintoa. Hyvät kasvuolosuhteet ja ravinnerikas ravinto takaavat ravitsemusarvoiltaan korkealaatuiset tuotteet. Olemme sitoutuneet noudattamaan Benella-kalan tuotannossa Opti-ruokintakonseptia ja ruokkimaan kalat Raisioaquan Itämeren ravinteita kierrättävällä Baltic Blend -rehulla. Sen ansiosta kasvattamamme kirjolohen EPA- ja DHA-rasvahapot ovat juuri oikealla tasolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »